Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag in het noord(westen) windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vermiste Duitse man Groede gevonden

Toegevoegd: 13-05-2020, 22.21 uur
Vermiste Duitse man Groede gevonden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GROEDE - De 50-jarige Duitse man waarnaar sinds vanmiddag werd gezocht in Groede en omgeving, is weer terecht. Dat meldt de politie.


De man werd rond 15.30 uur voor het laatst gezien bij de Voorstraat in Groede. Over zijn vermissing werd rond 16.35 uur een Burgernetbericht verspreid. Daarin stond zijn signalement en de oproep om 112 te bellen als mensen de man zagen. Een politiehelikopter heeft vanaf even voor 18.00 uur de kust afgezocht tussen Nieuwvliet-Bad en Breskens. Ook werd boven Groede gevlogen.

Rond 18.45 uur meldde de politie dat de man ondanks de zoekactie met de helikopter nog altijd niet terecht was en dat nog werd gezocht met een speurhond. De man werd in de loop van de avond gevonden, zo meldde de politie rond 21.25 uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
buurtensebinne (15-5-2020 om 11:11)
Ohh, als heel europa hier welkom is en we 1 europa zijn dan boek ik nu dan mijn vakantie in Frankrijk.. maar het is duidelijk, de corona regels mogen geen invloed hebben op de slavenarbeid, alleen wij moeten thuis zitten op een houtje bijten en onze economie kapot zien gaan terwijl de toeristen buiten lekker vakantie vieren. ja ja... ik heb een beter idee, sluit de grenzen net als onze buurlanden, het werk van die oostblokkers ? in NL zijn meer dan genoeg werklozen nu. En die toeristen ? ik stel dat het zorgpersoneel aan vakantie toe is en op onze stranden e.d dus voldoende ruimte moet zijn voor onze helden hun rust, geen toeristen dus.
@wim (14-5-2020 om 13:50)
Hij is waarschijnlijk gewoon via de A58 gekomen, net als alle andere vakantiegangers straks
Mar (14-5-2020 om 12:28)
Misschien heeft hij hier een recreatiewoning en een auto, overigens zijn de problemen in Duitsland niet anders dan die in Nederland dus hij zal wel rekening houden met de maatregelen hier.
lhj kaiser (14-5-2020 om 12:23)
hoe komt een Duitser hier? nou om te werken misschien, net zoals er deze week Ieren , Litouwers ,en Spanjaarden ,hier zijn gekomen om te werken in Terneuzen
VOC Galjoen (14-5-2020 om 10:57)
@ wim, ik vraag mij ook af hoe die oostblokkers hier komen als ze niet door duitsland of belgie heen mogen en ook niet kunnen vliegen. ik denk dat ze zeeuwse werkgevers ze dan per containerboot hier heen verschepen ? Of wordt er op een andere manier de regels omzeild, dus illegaal, mensen gesmokkeld ? Dit is europa, gelijke rechten en regels voor iedereen, wat een farce, wat een lachertje, wat een verlakkerij.. wat een afgang !
Wim (14-5-2020 om 07:05)
Hoe kan een Duitser nu in Nederland komen gezien de problemen waar wij in leven, maar toch weer terecht gekomen met behulp van Burgernet bericht gelukkig goed afgelopen.
Cookie-instellingen beheren