Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Auto uitgebrand Beckerstraat Vlissingen

Toegevoegd: 14-05-2020, 08.58 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is vannacht een personenauto volledig in vlammen opgegaan. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting.


Een buurman ontdekt de brand in de Beckerstraat rond 04.45 uur en sloeg vervolgens alarm. De brandweer van Vlissingen rukte met spoed uit om te blussen, maar de vlammen hadden de auto al grotendeels verwoest. Ook stond inmiddels een deel van een schutting in brand. Het brandende voertuig stond namelijk op een oprit tussen een woning en een brandgang.

De brandweer heeft de auto afgeblust. Volgens de eigenaar van de auto is er hoogstwaarschijnlijk sprake van brandstichting. Recent zou aan diens adres een bedreiging zijn gedaan. De politie heeft de zaak nu in onderzoek. Er is niemand gewond geraakt.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren