Weerbericht:
Wisselend bewolkt, vooral vanmiddag onweersbuien. Vrijdag opnieuw buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Bestuurder ongeluk Retranchement had gedronken

Toegevoegd: 14-05-2020, 10.08 uur
De bestuurder van het voertuig reed onder invloed.
De bestuurder van het voertuig reed onder invloed.
© Foto: Roland de Jong
Door: Tim Koster

RETRANCHEMENT - De man die woensdagavond met zijn auto in het Uitwateringskanaal bij Retranchement terecht was gekomen had teveel gedronken. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.


Het ongeluk gebeurde rond 19.40 uur aan de Noordelijke Kanaalweg. De 30-jarige bestuurder uit Sluis verloor de macht over het stuur, ramde een verkeersbord en belandde in het water. Hij kon in eerste instantie niet zelfstandig de auto verlaten omdat de deuren waren geblokkeerd. Nadat de brandweer een zijruit had ingeslagen zwom de bestuurder de auto uit. Hierna werd hij door ambulancepersoneel onderzocht.

Uit een blaastest bleek dat de man vermoedelijk teveel alcohol had gedronken. Van hem is door een GGD-arts een bloedproef afgenomen. Het resultaat van dit onderzoek is over ongeveer twee weken bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (15-5-2020 om 09:37)
Toch weer die drank waardoor die jongen in de slootte recht is gekomen dit word toch een duur biertjre
Ko (14-5-2020 om 22:39)
Je zal er maar rijden met je vrouw en kinderen op de fiets.!!
Michelle (14-5-2020 om 11:35)
Had de man nadorst?
Joyce (14-5-2020 om 11:23)
Ik was gisteravond aan het werk en kon er niet langs. Alle hulpverleners die daar groots voor uitrukken met groot materiaal. Iedereen zet zich met alle toewijding in voor iemand die gewoon teveel heeft gezopen. SCHOFTIG, dit zou zwaar beboet moeten worden. Godzijdank is er niemand anders betrokken bij dit ongeluk. Woest wordt ik hiervan! Waar is je verantwoordelijkheid? Hoop dat je trots bent op jezelf !
Ja-Ja (14-5-2020 om 10:56)
Er zijn veel te veel zuipers op de weg. Veel zwaarder straffen die losers. Ze kunnen iedereen van de weg rijden met de ernstige gevolgen. OQ
jacob (14-5-2020 om 10:43)
Gelukkig heeft hij zich zelf beschadigd de dombo. En mag hij alles zelf betalen.