Weerbericht:
Vandaag zonnig, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Behandeling zedenzaak Zeeuws-Vlaanderen pas in november

Toegevoegd: 14-05-2020, 16.01 uur
Behandeling zedenzaak Zeeuws-Vlaanderen pas in november
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg behandelt pas midden november de zaak tegen twee verdachten, de 47-jarige P. uit Aardenburg en zijn vriendin T. D. uit Terneuzen (43), in een omvangrijke zedenzaak.

Het stel wordt verdacht van zeker tien zware zedenmisdrijven zoals het vervaardigen van kinderporno, uitbuiting, verkrachting, mensenhandel en ontucht met de twee dochters van een vrouw uit Terneuzen. Dat zou zijn gebeurd tussen 2008 tot en met halverwege juni 2019. Eén van de meisjes zou mee hebben moeten gaan naar parenclubs en parkeerplaatsen voor seks. Het onderzoek loopt relatief stroef. Tot op heden heeft alleen P. nog maar een verklaring afgelegd en zijn vriendin toont nauwelijks enige bereidheid om mee te werken aan het onderzoek. Tot op heden heeft zij nog geen verklaring willen afleggen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (15-5-2020 om 20:47)
@Zeeuwsw etc De pedovriendelijke wetten van Nederland: gekleids van de bovenste plank.
zeeuwse Epstein's eilanden (15-5-2020 om 11:34)
dit zijn een soort epsteins...zet de camera's bij de cel maar even uit... maar o ja, onze overheid beschermt pedofielen altijd... de doodstraf terug invoeren voor dit soort en zij die hen beschermen s.v.p. waarom zit het hier altijd vol met dutroux types ? nou, door de pedovriendelijke wetten van nederland dus..u stemt daar toch ook weer voor ?
Jacob (14-5-2020 om 20:35)
Zulke schoften verdienen het niet om te leven. Donder ze voor de rest van hun leven in de bajes. Het zijn gewoon zware criminelen die evt de strop bedienen.
Douwe dabert (14-5-2020 om 18:48)
Mag hopen dat ze levenslang krijgen in een donkere kelder. Mag ook aannemen dat ze die club en andere viespeuken ook zwaar veroordelen. Onbegrijpelijk dat er zulke gevoelloze mensen bestaan.
een inwoner (14-5-2020 om 16:36)
Van my mogen ze dat stel heel hun verdere leven op water en brood zetten
willem (14-5-2020 om 16:31)
dat stel lekker laten zitten in afzondering. wie zulke streken uithalen kan verdiend geen vrijheid. tuig van de richel.