Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 30 km

Vuurwapen en meer dan 700 wietplanten in loods Kapelle

Toegevoegd: 14-05-2020, 22.40 uur
De hennepkwekerij in Kapelle.
De hennepkwekerij in Kapelle.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Tim Koster

KAPELLE - De politie heeft vanmiddag in een loods op bedrijventerrein Smokkelhoek in Kapelle een operationele hennepkwekerij aangetroffen met meer dan 700 planten. Ook heeft de politie een doorgeladen vuurwapen gevonden in de loods.


Naar aanleiding van een anonieme melding heeft de politie een onderzoek ingesteld bij de loods op bedrijventerrein Smokkelhoek. Tijdens het onderzoek kreeg de politie al snel vermoedens van een aanwezige hennepkwekerij. Bij het binnentreden van de loods werd door de politie een compleet ingerichte en operationele hennepkwekerij aangetroffen. De ruim 700 planten en de bijbehorende apparatuur zijn geruimd.

Een persoon die in het pand werd aangetroffen is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex. Tijdens het ruimen van de kwekerij trof de politie ook nog een doorgeladen vuurwapen aan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (15-5-2020 om 09:00)
Wat een toeval weer. Ondanks de zogenaamde ondermijningsacties toch weer raak op de Schoffelhoek! Ondertussen wordt er gewoon een nieuwe opgezet op hetzelfde terrein. Ze weten dondersgoed wie maar dit levert de staat meer op.
Vlissinger (15-5-2020 om 00:32)
Hier hoor je dan weer niemand over ???
Cookie-instellingen beheren