Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag in het noord(westen) windstoten
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water langs A58 bij Waarde

Toegevoegd: 16-05-2020, 08.53 uur - Update: 16-05-2020, 09.56 uur
Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft het voertuig getakeld en afgevoerd. De inzittende kon zelf uit het voertuig kruipen.
Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft het voertuig getakeld en afgevoerd.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong

WAARDE - Langs de A58 is vanochtend tussen Rilland en Waarde een auto te water geraakt. De inzittende kon zelf uit het voertuig kruipen, zo meldt de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ).


Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 08.30 uur ter hoogte van Krabbendijke op de rijbaan richting Vlissingen. Na de melding werden direct meerdere brandweereenheden, ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. "De bestuurster is zelf uit het voertuig gekomen en wordt behandeld dor het ambulancepersoneel. De brandweer is ter plaatse om te assisteren", zo meldt de Veiligheidsregio.

De VRZ laat weten dat het verkeer op de rijbaan richting Vlissingen enige hinder kan ondervinden van het ongeval. Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft het voertuig geborgen. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren