Weerbericht:
Vannacht wolkenvelden, overdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man onder invloed rijdt tegen vangrail N61 Hoek

Toegevoegd: 16-05-2020, 09.21 uur
De man reed onder invloed tegen de vangrail aan.
De man reed onder invloed tegen de vangrail aan.
© Foto: Etienne van der Hooft
Door: Roland de Jong

HOEK - Een 28-jarige man uit Terneuzen is vrijdagavond op de Middenweg / Hoofdweg (N61) bij Hoek tegen de vangrail gereden. Na een test bleek dat hij onder invloed van drugs was.


Agenten kregen rond 18.20 uur de melding van het ongeval. Naast de politie werden ook de ambulancedienst en de brandweer opgeroepen. Onderweg naar de locatie kwamen de opgeroepen agenten de bestuurder van het voertuig al tegen. "Hij gaf aan dat hij een ongeval had gehad en tegen een vangrail was gereden", zo vertelt de politie.

De man werd door ambulancemedewerkers onderzocht maar raakte voor zover bekend niet (ernstig) gewond. Gezien het gedrag van de man hebben agenten een speekseltest afgenomen. Daaruit kwam een positief resultaat op het gebruik van amfetamine. De bestuurder is daarom aangehouden. Op het politiebureau is vervolgens een bloedproef afgenomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (16-5-2020 om 21:22)
Eigen bult , dikke schuld of è uhm.. Béter tegen de vangrail dan tegen een andere weggebruiker denk ik maar !
Cookie-instellingen beheren