Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vermiste jongen (13) uit Breda weer terecht

Toegevoegd: 16-05-2020, 11.30 uur
Vermiste jongen (13) uit Breda weer terecht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 13-jarige jongen die werd vermist vanuit Breda en mogelijk in Zeeland verbleef, is terecht. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.


De jongen vertrok vrijdagmorgen naar school op zijn zwarte Gazelle herenfiets, maar kwam daar nooit aan. De politie liet nadien weten te vermoedden dat de jongen in Zeeland was. De politie verspreidde zijn signalement onder meer via social media. Ook werd een zogeheten Vermist Kind Alert uitgestuurd om hem te vinden. 

Vanochtend rond 11.30 uur werd duidelijk dat de jongen in goede gezondheid was aangetroffen. Waar hij precies is gevonden, is niet bekend gemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750