Weerbericht:
Vannacht en in de ochtend regen. Vooral langs de kust veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Overleden persoon Terneuzen 17-jarige jongen

Toegevoegd: 16-05-2020, 14.19 uur - Update: 16-05-2020, 14.25 uur
De politie deed urenlang sporenonderzoek op de Margarethaweg.
De politie deed urenlang sporenonderzoek op de Margarethaweg.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De persoon die vannacht levenloos midden op straat werd aangetroffen in Terneuzen, is een jongen van nog maar 17 jaar oud. Dat meldt de politie zojuist.


De hulpdiensten kregen rond 03.40 uur een melding van de vondst van een zwaargewond persoon op de Margarethaweg tussen Terneuzen en Griete. Direct werden meerdere politie-eenheden, de ambulancedienst en een traumahelikopter opgeroepen. Toen bleek dat het slachtoffer reeds was overleden, werd de komst van het traumateam geannuleerd.

Inmiddels is volgens de politie bevestigd dat het overleden slachtoffer een 17-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen is. Hoe hij om het leven is gekomen, is nog altijd niet duidelijk. De jongen werd gevonden na een melding van een mogelijk verkeersongeval. Vannacht werd ook onderzoek gedaan bij een aanwezige auto, maar of de persoon daadwerkelijk is aangereden en er dus sprake was van een nootlottig ongeval, wordt dus nog onderzocht.

De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft samen met de afdeling Forensische Opsporing (FO) ter plaatse sporenonderzoek gedaan. Er zijn ook getuigenverklaringen afgenomen, zo meldt de politie. Het onderzoek naar het overlijden is nog niet afgerond en zal nog tot na het weekend duren, aldus de politie.

Tips zijn bij de politie welkom via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (16-5-2020 om 16:39)
Je zal dit bericht maar thuis krijgen, verschrikkelijk. Wenst familie heel veel sterkte toe.
Moeder (16-5-2020 om 15:37)
Wat erg! Hopelijk komt er snel duidelijkheid voor de nabestaanden, over wat er gebeurd is. Rond dat tijdstip kun je weinig getuigen verwachten, neem ik aan. Maar één kan genoeg zijn. Heel veel sterkte iig.
Shorty (16-5-2020 om 14:45)
Vreselijk!! heel erg veel sterkte voor de nabestaanden