Weerbericht:
Af en toe zon en een enkele bui.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto belandt midden op rotonde Terneuzen

Toegevoegd: 18-05-2020, 01.35 uur
De automobilist kwam midden op de rotonde tot stilstand. Bergingsbedrijf Kuzee heeft het voertuig weggesleept.
De automobilist kwam midden op de rotonde tot stilstand.
© Foto: Etienne van der Hooft
Door: Tim Koster

TERNEUZEN - Een automobilist is zondag aan het einde van de avond in Terneuzen midden op een rotonde terecht gekomen.

Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 23.15 uur bij de rotonde van de Guido Gezellestraat ter hoogte van de Rooseveltlaan. De automobilist reed door nog onbekende oorzaak, komende uit de richting van het centrum van Terneuzen, rechtdoor de rotonde op. Meerdere eenheden van de politie kwamen ter plaatse. Twintig minuten later werd ook een ambulanceteam opgeroepen. Of er bij het ongeluk iemand gewond is geraakt, is niet bekend.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plekke gekomen om het voertuig te takelen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (18-5-2020 om 17:42)
Onbekende oorzaak ,de auto kwam aangevlogen als een gek,hij reed zeker meer dan 100 km. Gelukkig voor de auto die voor hem was, dat die net de bocht om was.Dat scheelde echt een seconde,want remmen kon onmogelijk,dan waren er nog onschuldige mensen bij betrokken geweest.
Wim Dreves (18-5-2020 om 17:32)
Ze rijden als gekken op de Guido Gezellestraat zeker rond die tijd en om een uur of zeven dan gaat het helemaal los. Deze type autootjes voornamelijk. Een keer laseren vanaf de rotonde zal wel een aantal van deze bestuurders wat gas doen terugnemen