Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie valt woning binnen vanwege geluidsoverlast

Toegevoegd: 19-05-2020, 10.43 uur
Politie valt woning binnen vanwege geluidsoverlast
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GAPINGE - Een bewoonster van een woning aan de Dorpsstraat in Gapinge is maandagavond aangehouden door de politie vanwege langdurige geluidsoverlast.


Al tientallen keren is bij de politie melding gemaakt van de geluidsoverlast die de vrouw zou veroorzaken. Agenten zijn ook al meerdere malen bij haar aan de deur geweest om haar te waarschuwen. Zij heeft meerdere processen-verbaal gekregen en ook is haar geluidsapparatuur in beslag genomen.

Maandagavond was het weer raak. Wederom kwamen er meldingen van geluidsoverlast bij de politie binnen. Agenten zijn bij haar aan de deur geweest, maar de vrouw deed niet open. Met een machtiging tot binnentreden is de politie toen de woning binnengevallen en hebben agenten de vrouw aangehouden. Ze is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zal ze worden gehoord door de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@AD (20-5-2020 om 17:18)
Ik zie u overal reageren met schijnbaar ook kennis van zaken bij elk gemeld incident. Wat vervelend dat u last had van deze mevrouw, geluidsoverlast is nooit leuk! Hoop dat de rust op uw dorp weer weder gekeerd is.
Jan uit Vlissingen (20-5-2020 om 13:45)
@ AD, u geeft de verkeerde de schuld. Zeker de politie is aan de wet gebonden wel eens gehoord van intimidatie, privacy, niet zomaar een woning binnen kunnen vallen zonder bevel. Een verkeerde zet en de gedaagde wint op alle fronten. U moet uw pijlen richten op de beleid makers die alles onder de noemer van verwarde personen schuift.
Mar (20-5-2020 om 12:32)
En wat is die gepaste wijze dan wel ??? Een verhaal van de beste stuurlui .....??
Adam (20-5-2020 om 07:28)
Ad: veel eerder kan de politie niet ingrijpen, als er geen voorgeschiedenis is krijg je machtiging tot binnentreden. Is waarschijnlijk ook meer iets voor sociaal werk of psychiatrie dan voor de politie om deze schijnbaar nogal verloren dame te helpen.
Mark (20-5-2020 om 01:05)
Fijn dat de Politie dit keer wel een Machtiging had
marja (19-5-2020 om 20:12)
Zeg AD. Was jij er zelf bij, dat je alles zo goed weet?!
Cookie-instellingen beheren