Weerbericht:
Vanmiddag op veel plaatsen zon, lokaal grijs. Vannacht mist
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Wielrenner zwaargewond na botsing Waterlandkerkje

Toegevoegd: 19-05-2020, 17.10 uur
Foto 12 van 12

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terror fietsers (23-5-2020 om 12:16)
met antiGSM eens, racen hoort niet op de openbare weg. PUNT ! Basta ! Finito. Gewoon verbieden die trutterige slappe verkeersttechnisch niet eens aan de eisen voldoenende "race"fietsen. Voor een Ebike die zo hard gaat moet men ook verplicht een verzekering, een kentekenplaat en een gekeurde helm op, dus ik denk dat wielrenners die net zo hard gaan dat ook maar moeten. Helaas laat de regelgever, de overheid, rutte dus, het gewoon weer afweten en doet gewoon weer niets... ha ha ha...
AntiGSM (22-5-2020 om 13:07)
Wielrenners verplicht op circuit, gaat niet goed samen met ander verkeer die niet rekenen op idiote snelheden en gedrag van deze wegpiraten.
Adrian (20-5-2020 om 12:54)
Veel sterkte aan de wielrenner en de bestuurder van de bedrijs wagen.
Cookie-instellingen beheren