Weerbericht:
Bewolkt en vooral vannacht en vanochtend regen. Zacht
Verkeersinformatie:
Geen files

Kindje op mountainbike aangereden Terhole

Toegevoegd: 20-05-2020, 10.41 uur
Kindje op mountainbike aangereden Terhole
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERHOLE - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een kindje op een mountainbike en een lichtgroene personenauto.


Dinsdag tussen 16.00 en 16.30 uur vond de aanrijding plaats tussen de twee op de Notendijk bij Terhole. Nadat het fietsertje was aangereden is hij gelijk naar huis gerend om zijn vader te halen. De vader en zoon zijn gelijk teruggegaan naar de plaats van het ongeval. Hier heeft volgens de politie maar een hele korte tijd tussen gezeten. De automobilist was toen al vertrokken.

De politie is nu op zoek naar de bestuurder van de lichtgroene personenauto. Mensen die iets gezien hebben kunnen dit doorgeven aan de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingen (21-5-2020 om 19:22)
Deze mevrouw zou zich direct moeten melden
Drica (20-5-2020 om 23:34)
Die automobilist is dus pas echt een verkeershufter om een kind aan te rijden en dan de plek van het ongeluk te verlaten vooral waar het in deze om een kind gaat.!
Seb (20-5-2020 om 19:29)
Gaat goed met de doorrijders na een ongeval, afgelopen weekend bij De Griete en nu hier, alle twee bang voor hun rijbewijs zeker
Cookie-instellingen beheren