Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier aanhoudingen voor handel en bezit van drugs

Toegevoegd: 20-05-2020, 18.19 uur
Vier aanhoudingen voor handel en bezit van drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SLUISKIL - De politie hield dinsdagavond op de Schapersweg in Terneuzen bij een controle van een auto drie mannen aan. In de auto werd een halve kilo speed gevonden. Diezelfde avond werd de bewoner van een woning aan de Goessepolderstraat in Sluiskil gearresteerd.


Agenten zagen rond 20.00 uur een auto met drie inzittenden rijden. De auto met een Belgisch kenteken en de mannen werden gecontroleerd. In de auto werd een flinke hoeveelheid drugs gevonden en in beslag genomen.

Het drietal werd aangehouden en voor verder onderzoek naar een politiebureau gebracht. Het gaat om een 25-jarige man uit het Belgische Deinzen, een 42-jarige man uit Zelzate (B) en een 46-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het drietal is verhoord en zijn inmiddels heengezonden. Tegen de 42 jarige is proces-verbaal opgemaakt, hij heeft een dagvaarding ontvangen.

Uit het onderzoek bleek dat de speed vermoedelijk was verkocht door de bewoner aan de Goessepolderstraat in Sluiskil. De man werd rond 21.20 uur in de woning aangehouden. De politie deed ook onderzoek in de woning. De man is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast en wordt woensdag verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald de Smet (21-5-2020 om 23:29)
Dit doen ze toch zelf , niemand zegt toch dat ze die rommel moeten nemen ? COVID19 dat is pas levens verwoestend en dat krijg je zonder dat je hier voor gekozen hebt.
Anonymous (21-5-2020 om 22:51)
De publieks rechter, valt wel mee halve kilootje pep wat denk je van al die c.meth en flakkaa?!!
de Publieks Rechter (21-5-2020 om 16:40)
Hoeveel levens kunnen hier mee worden verwoest ? Heel Nederland op de schop !!!!!!!
Cookie-instellingen beheren