Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag in het noord(westen) windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Wielrenner gewond bij ongeluk Arnemuiden

Toegevoegd: 20-05-2020, 20.22 uur
De wielrenner raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De wielrenner raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De wielrenner raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - Bij een ongeluk in Arnemuiden is woensdagavond een wielrenner gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Rond 19.35 uur vond het incident plaats op het Schuttershof ter hoogte van de Spoorstraat. Vermoedelijk was er sprake van een aanrijding tussen de wielrenner en een personenauto.

De wielrenner raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van zijn letsel is verder niks bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mij (21-5-2020 om 14:56)
sterkte voor iedereen, deze weg staat bekend als het kunst stukje van de gemeente middelburg, 30 km zone, een onbegrijpele rare knik naar rechts, zij straten, fietser en auto's op de zelfde baan. De meesten rijden te hard op deze weg(welke niet). Gemeente is al jaren op de hoogte maar zolang ze struisvogels zijn veranderd er niks. Sterkte voor iedereen!
Cookie-instellingen beheren