Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veiligheidsregio: Kom niet meer naar Zeeland

Toegevoegd: 21-05-2020, 13.32 uur - Update: 22-05-2020, 11.40 uur
Drukte op het strand bij Zoutelande.
Drukte op het strand bij Zoutelande.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Vertrek nu niet meer richting Zeeland. Die oproep heeft de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) aan het begin van de middag gedaan omdat het erg druk is op de Zeeuwse wegen richting de kust.


Zoals verwacht zoeken mensen de provincie weer massaal op. Er is veel verkeer op de snelweg A58 en de wegen N57 en de N59. Er staan diverse files.

De Veiligheidsregio benadrukt dat de horeca en terrassen nog steeds gesloten zijn.  De openbare toiletten langs de kust zijn sinds gisteren wel weer in gebruik. De VRZ had gisteren al aangekondigd dat vanwege de verwachte drukte de Boulevard in Vlissingen afgesloten is voor gemotoriseerd verkeer.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Seb (21-5-2020 om 14:09)
Sorry dat ik dit ga zeggen maar dit hadden ze eerder kunnen verzinnen, hadden gewoon de boel op slot moeten gooien tot na de zomervakantie, in heel het verhaal toerisme en inkomsten is dit gewoon een groot risico, had zelf een RIVM kunnen bedenken en rekening met kunnen houden.
Koos P. (21-5-2020 om 14:04)
Een maand geleden waren de meeste mensen bang om corona te krijgen. Nu lijkt het erop dat steeds meer mensen onverschillig zijn. Ben benieuwd wat dit teweeg gaat brengen.
Cookie-instellingen beheren