Weerbericht:
Veel zon, morgen enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Tiener schopt agent tegen het hoofd Oost-Souburg

Toegevoegd: 21-05-2020, 13.43 uur
Tiener schopt agent tegen het hoofd Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Een 15-jarig meisje uit Oost-Souburg is donderdagmorgen aangehouden omdat zij woensdagavond een agent zou hebben mishandeld.

Agenten troffen woensdagavond rond 21.30 uur op de Ahornstraat in Oost-Souburg een jongen aan die als vermist was opgegeven. De agenten wilden de 15-jarige jongen naar zijn verblijfplaats overbrengen.

Het meisje dat in gezelschap van de jongen was bemoeilijkte het werk van de agent en gaf hem een trap tegen zijn hoofd. Daarna is zij er vandoor gegaan. De agent liep letsel op. Hij heeft aangifte gedaan van de mishandeling. De tiener is vanochtend aangehouden en zit vast voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (22-5-2020 om 10:17)
@Michelle. Van dit gestoorde mens komt niets van terecht. Ouders verantwoordelijk stellen en een flinke boete geven. Die meid voor een tijdje opsluiten.
@ AD (22-5-2020 om 10:07)
Uit onderzoek is gebleken dat straffen dmv opsluiten niet werkt, dus laten we vooral dingen doen die niet werken en nog een groter probleem creëeren
Bram (22-5-2020 om 10:03)
@AD. Hahaha ja ik denk echt dat het dan helemaal goed gaat komen met het meisje. Die gaat echt een mooie toekomst te gemoed zo. In de gaten houden ook nog, heb je enig idee hoe weinig tijd de politie heeft? Leef je onder een steen ofzo want je heb niet echt een blik op de realiteit.
jacob (22-5-2020 om 09:31)
@Patrick, Ja het gezag van de Politie is al lang tanende en den Haag doet er geen flikker aan. Als een agent geweld gebruikt indien nodig komt er een onderzoek. En de straffen daar wordt door de verdachten om gelachen. Bureau HALT? weggegooid geld.
Mijn mening (22-5-2020 om 00:08)
Tokkie volk, als ik dit vroeger flikte zou ik thuis nog niet klaar zijn. Tegenwoordig is opvoeding ver te zoeken, het begint bij de ouders.
Michelle (21-5-2020 om 19:34)
En dat al op die leeftijd! Wat moet daar van terecht komen?