Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Tiener schopt agent tegen het hoofd Oost-Souburg

Toegevoegd: 21-05-2020, 13.43 uur
Tiener schopt agent tegen het hoofd Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Een 15-jarig meisje uit Oost-Souburg is donderdagmorgen aangehouden omdat zij woensdagavond een agent zou hebben mishandeld.

Agenten troffen woensdagavond rond 21.30 uur op de Ahornstraat in Oost-Souburg een jongen aan die als vermist was opgegeven. De agenten wilden de 15-jarige jongen naar zijn verblijfplaats overbrengen.

Het meisje dat in gezelschap van de jongen was bemoeilijkte het werk van de agent en gaf hem een trap tegen zijn hoofd. Daarna is zij er vandoor gegaan. De agent liep letsel op. Hij heeft aangifte gedaan van de mishandeling. De tiener is vanochtend aangehouden en zit vast voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (21-5-2020 om 18:57)
Niet echt een meisje wat volgens de sociale normen is opgevoed lijkt mij dus opsluiten voor een poosje en met een strafblad naar huis sturen en in de gaten houden.
Jaap (21-5-2020 om 17:28)
15 Jaar en niet het besef hebben dat je met dit gedrag door de maatschappij uitgekotst zal worden. Triest, want ze zal zichzelf wel een stoere meid vinden.
Patrick (21-5-2020 om 14:25)
dan sta je er mooi op als agent. Totaal geen gezag. En dat meisje komt er waarschijnlijk van af met een waarschuwing of een taakstrafje bij halt