Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 41 km

Tiener schopt agent tegen het hoofd Oost-Souburg

Toegevoegd: 21-05-2020, 13.43 uur
Tiener schopt agent tegen het hoofd Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Een 15-jarig meisje uit Oost-Souburg is donderdagmorgen aangehouden omdat zij woensdagavond een agent zou hebben mishandeld.


Agenten troffen woensdagavond rond 21.30 uur op de Ahornstraat in Oost-Souburg een jongen aan die als vermist was opgegeven. De agenten wilden de 15-jarige jongen naar zijn verblijfplaats overbrengen.

Het meisje dat in gezelschap van de jongen was bemoeilijkte het werk van de agent en gaf hem een trap tegen zijn hoofd. Daarna is zij er vandoor gegaan. De agent liep letsel op. Hij heeft aangifte gedaan van de mishandeling. De tiener is vanochtend aangehouden en zit vast voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (23-5-2020 om 23:17)
een Karin dat denk ik ook maar dan wel slappe thee anders komt het zo hard aan he
een Karin (23-5-2020 om 19:07)
@ bram goeree, ik denk dat een stevig theekransje met biscuits deze jongeren wel weer op het rechte pad zal brengen.
die pet past ons allemaal ? (23-5-2020 om 19:04)
net zoals amutaleb zegt, gewoon de ouders aansprakelijk stellen..dat asovolk maar eens heropvoedingscursus geven. of anders geen kinderbijstand meer en terugvorderen wat er ooit aan betaald is en dat kind uit huis plaatsen. die bewuste agent trouwens ook eens toetsen op zijn zelfverdedigingstechniek want die doet toch wel heel ver onder de maat, en hardlopen ging ook al niet..gewoon slappe hap.. agenten en boás worden vandaag de dag door kinderen door de straat geslagen, en rutte denkt nog gezag te hebben ?
bram goeree (22-5-2020 om 13:06)
ja zulke situaties krijg je als niet meer ''fatsoenlijk'' mag optreden en straffen .al het softe gedoe werpt nu zijn vruchten af .dus als dit niet veranderd gaan we steeds meer van deze incidenten krijgen .kijk maar wat er in ijmuiden gebeurd is.opvoed kampen is misschien een idee
Lezer (22-5-2020 om 12:31)
Gevangen zetten helpt pas als het ook een gevangenis is. Dus zonder internet, mobiel, tablet netflix tv of wat dan ook tegenwordig is het net een nachtje in een hotel nee dan werkt het niet nee !
Schimpy (22-5-2020 om 11:39)
Ik vraag mij oprecht wat de jeugd tegenwoordig mankeert, hoe haal je het in je hoofd om een politieagent die zijn/haar werk doet te belagen en nog wel door een snotneus van 15 jaar. Naar mijn idee wordt de jeugd te veel gepamperd door de Overheid, ze hebben een stevige hand nodig om op te voeden en dat gebeurd veel te weinig. Als wij vroeger maar kwaad durfden te kijken naar de wijkagent dan had je de poppen al aan het dansen maar door de jaren heen heeft de jeugd veel te veel praatjes gekregen want ze komen nog maar net kijken.