Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 30 km

Bijna 170 hardrijders betrapt in Tholen

Toegevoegd: 22-05-2020, 11.16 uur
Bijna 170 hardrijders betrapt in Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - De politie heeft bij een radarcontrole op de Ten Ankerweg in Tholen afgelopen maandag 168 overtredingen geconstateerd. Dat hebben de Thoolse wijkagenten vanochtend bekend gemaakt.


De controle werd uitgevoerd door het team verkeer van de politieregio Zeeland-West-Brabant. Op de weg, waar een maximumsnelheid geldt van 50 kilometer per uur, passeerdeb 1.734 voertuigen de meetapparatuur van de politie. Zogezegd reden 168 personen harder dan toegestaan. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 79 kilometer per uur.

Er werd gecontroleerd tussen 11.30 en 13.45 uur en tussen 16.00 en 18.15 uur.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tholenaar (22-5-2020 om 20:08)
@Jan: lees je reactie nog eens rustig door voordat je hem post. Durf ook eens leestekens te gebruiken, dan leest een stuk prettiger ;-) Enne... niet iedere hardrijder is een hufter hoor. Ga jij onberispelijk door het leven?
Koos P. (22-5-2020 om 18:21)
@AntiGSM: Inderdaad. GSM-gebruik tijdens het rijden neemt de laatste tijd zelfs toe ipv af. Slechte ontwikkeling. @Jan: Tijd voor je pilletje? Hardrijders kom je overal tegen hoor, dat is buiten Zeeland ook echt geen uitzondering.
Jan (22-5-2020 om 12:54)
En deze zijn allemaal bekend in Tholen ?dus de vliegbaan in Tholen is verlopig rustig ,en nu de rest in Zeeland ook maar gaan sluiten ze denken echt in Zeeland dat ze zogenaamd kunnen rijden/cq vliegen het is gewoon één ramp laat zei deze in R/dam rijden dan gaan in volledige shock wat er zijn gasten bij de hebben nog nooit één tram gezien /zien rijden.GA ZO DOOR POLITIE EN EROP BLIJVEN ZITTEN EN NIET OPGEVEN OPPAKKEN DIE HUFTERS!!!! want rijden kunnen deze niet
AntiGSM (22-5-2020 om 12:27)
Spannend hoor, ze hadden beter i.p.v ongeveer 10% "hardrijders" ongeveer 80% smartphone misbruikers gepakt. Belangrijker voor de verkeersveiligheid en levert meer op! Nog steeds veel te veel inzet op snelheidscontroles en veel te weinig op smartphone gebruik in het verkeer!