Weerbericht:
Zwaar bewolkt, lokaal zon. Morgen af en toe regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Drugs verstopt in geprepareerde spuitbus

Toegevoegd: 22-05-2020, 13.23 uur
Drugs verstopt in geprepareerde spuitbus
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KORTGENE - De politie heeft donderdag in Kortgene twee personen aangehouden nadat zij waren betrapt met een geprepareerde spuitbus waarin drugs zat verstopt.


Agenten controleerden het voertuig waarin de twee zaten rond 16.15 uur op de Deltaweg. In de auto troffen de agenten vervolgens de spuitbus aan. Volgens de politie voelde deze zwaarder aan dan normaal en wees vervolgonderzoek uit dat de bus een dubbele bodem had. "In de dubbele bodem zaten tientallen XTC-pillen verstopt", zo meldt de politie. Naast de XTC-pillen nam de politie ook honderden euro's aan contant geld in beslag.

De twee inzittenden, een 21-jarige vrouw uit Rilland en een 24-jarige man met de Marokkaanse nationaliteit, werden ter plekke aangehouden. De recherche heeft de zaak nog in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Crimicratie (23-5-2020 om 12:05)
@ de plublieks rechter.. NL teert goed op alle witwaswinsten van criminele brievenbus firmaatjes.. Dat is toch al decennia bekend ? Dat is toch waar NL voor gestemd heeft ? Men weet dat NL de grootste drugsdealer van de EU is, maar men stemt voor het wegbezuinigen van de politie ? En daarom zijn de straffen het laagst van heel de EU ? Kat op het spek binden dus. Dit is wat de regering wil en voorschoteld en de meerderheid stemt daar blijkbaar voor. Tja, democratie geld ook voor criminelen.. Misschien dat u nu snapt waarom NL als een bananenrepubliek van criminelen te boek staat.
B. Noppen (22-5-2020 om 19:27)
@Publieks Rechter Herinner je de speech van de Koning nog? Hou op met van die gekke idee├źn op te werpen. We hebben rechters en een rechtstaat met een reden. Publieke lynchings zijn meer aan de orde in de landen waar jij zogenaamd de criminelen terug wilt sturen, hoe zou Nederland beter zijn dan die landen als hetzelfde hier zou gebeuren? De politie heeft ze gearresteerd en er is nog onderzoek gaande, dus wat is het probleem?
Mar (22-5-2020 om 19:22)
Zo te lezen is deze "rechter" volledig op hol geslagen.
Anoniem (22-5-2020 om 17:50)
Zeg Publieks Rechter... Dan kunt ook stoppen met het drinken van koffie of het nuttigen van alcohol etc. Een beetje domme reactie meneer/mevrouw.. ><
de Publieks Rechter (22-5-2020 om 17:07)
Die Marokkaan Direct met zware stokslagen naar zijn eigen land ! Die vrouwen persoon naar een her opvoeding's kamp . Nederland moet schoon schip gaan maken . Hoeveel zielen moeten er nog ten grond worden gericht aan Drugs en Pillen . Nederland Word Wakker !