Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Gewonden bij ongeval N59 Kerkwerve

Toegevoegd: 22-05-2020, 15.36 uur
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - Bij een verkeersongeval op de Provincialeweg (N59) bij Kerkwerve zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt.


Bij de kruising van de Bootsweg met de Taaijersweg (Moriaanshoofd) kwamen omstreeks 14.10 uur een personenauto en een bestelbusje met elkaar in botsing. Er was sprake van een kop-/staartaanrijding. Na de melding werden zowel de ambulancedienst als de brandweer opgeroepen. Er hoefde echter niemand bevrijd te worden.

De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plekke gekomen. Eén persoon werd met spoed per ambulance afgevoerd. De ambulance die de tweede gewonde wegbracht, voerde geen zwaailicht en sirene. Bergingsbedrijf Ista heeft de beschadigde voertuigen getakeld.

Vanwege de botsing moest de N59 enige tijd volledig worden afgesloten. Rijkswaterstaat kreeg hiervoor hulp van de politie en de afdeling handhaving van de gemeente Schouwen-Duiveland. Rond 15.25 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren