Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Klant supermarkt Goes krijgt kopstoot

Toegevoegd: 23-05-2020, 14.22 uur
Klant supermarkt Goes krijgt kopstoot
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een klant van een supermarkt in Goes heeft vorige week een kopstoot gekregen van een andere klant. De politie zoekt getuigen.

De klant deed vorige week zaterdag boodschappen bij de Jumbo aan de Van Doornestraat. Bij de broodjesafdeling zag hij dat drie mannen wat geïrriteerd raakten tijdens het wachten. Hij sprak ze aan en kreeg prompt een kopstoot van één van de drie. De man die de kopstoot gaf, verliet vervolgens direct de winkel. Volgens de politie hebben omstanders verklaard dat de drie direct vanuit hun werk richting de supermarkt gingen. “Er bestaat dus een mogelijk dat de drie in de omgeving van Goes aan het werk waren of dat zij in de omgeving van Goes werken”, zo zegt de politie.

De mishandeling is op camerabeelden vastgelegd en volgens de politie is de verdachte goed herkenbaar in beeld gebracht. Desondanks is nog niet duidelijk wie de man was die de kopstoot uitdeelde. De politie heeft daarom nu zijn signalement vrijgegeven. De kalende verdachte was tussen de 30 en 35 jaar oud en had een blanke huidskleur. Hij was circa 1.95 meter lang. Hij droeg witte sportschoenen, een felrode trainingsbroek en een grijze sweater van het merk Puma. De man sprak accentloos Nederland.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jewannes (23-5-2020 om 14:33)
Waarom wordt de foto hier niet geplaatst? Fuck de privacyregels voor dergelijke lui Volledig herkenbaar laten zien.