Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien. Dinsdag regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Klant supermarkt Goes krijgt kopstoot

Toegevoegd: 23-05-2020, 14.22 uur
Klant supermarkt Goes krijgt kopstoot
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een klant van een supermarkt in Goes heeft vorige week een kopstoot gekregen van een andere klant. De politie zoekt getuigen.


De klant deed vorige week zaterdag boodschappen bij de Jumbo aan de Van Doornestraat. Bij de broodjesafdeling zag hij dat drie mannen wat geïrriteerd raakten tijdens het wachten. Hij sprak ze aan en kreeg prompt een kopstoot van één van de drie. De man die de kopstoot gaf, verliet vervolgens direct de winkel. Volgens de politie hebben omstanders verklaard dat de drie direct vanuit hun werk richting de supermarkt gingen. “Er bestaat dus een mogelijk dat de drie in de omgeving van Goes aan het werk waren of dat zij in de omgeving van Goes werken”, zo zegt de politie.

De mishandeling is op camerabeelden vastgelegd en volgens de politie is de verdachte goed herkenbaar in beeld gebracht. Desondanks is nog niet duidelijk wie de man was die de kopstoot uitdeelde. De politie heeft daarom nu zijn signalement vrijgegeven. De kalende verdachte was tussen de 30 en 35 jaar oud en had een blanke huidskleur. Hij was circa 1.95 meter lang. Hij droeg witte sportschoenen, een felrode trainingsbroek en een grijze sweater van het merk Puma. De man sprak accentloos Nederland.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jumbo = Dumbo (27-5-2020 om 11:31)
@ pvver, Wat is "normaal" boodschappen doen dan volgens u ? het oude of het nieuwe normaal ? Bij het oude was het ook al niet wenselijk dat men met de vingers aan elk product in het rek ging zitten voelen en knijpen. Het staat ook op de grote sticker op vitrine "kijken doe je met je ogen", en pak dan je keus. Net zoals een heel groot deel van NL in de coronatijd nog geleerd moet worden hoe je je handen moet wassen, werkelijk van kleuterschoolnivo. Iets uit de jaren 50 waar men nog met de mond aan de kraan dronk..Nou, als dat dan de oude of nieuwe normaal moet worden, dat verwaarloosde kleutergedrag van volwassenen ...dan schaam ik me voor een land vol onopgevoede viespeuken.
Pvver (23-5-2020 om 21:44)
@Jumbo = Dumbo. Het is een schande dat mensen normaal boodschappen doen! En dan ook mensen die hun product vastpakken om het vervolgens weer terug te leggen, de wereld vergaat bijna! En dan heeft die man ook nog het lef om even met iemand te praten, het moet niet gekker worden. Wat is het volgende!?!?! Dewereld vergaat! (sarcastisch)
Wie is de aso ? (23-5-2020 om 18:55)
natuurlijk een strafbaar feit, maar wat ging hier aan vooraf ? ik zie ook regelmatig als ik voor noodzakelijke dingen naar de winkels ga allemaal vrije tijds besteders/ verveelde mensen die overal aan moeten zitten, alles moeten zien en uitproberen, en, idd, ook gewoon te lang in de weg blijven staan, sommigen zelfs omdat ze het leuk vinden om anderen op te houden en te dwarsbomen. deze mannen hadden blijkbaar gewoon wel werk en moesten waarschijlijk weer aan de slag, wachtend op meneertje irritantje... en blijkbaar gaf die toch een grote bek toen men hem vroeg om eens op te schieten anders krijg niet niet zomaar een kopstoot als je zegt "oh ja, sorry, ik zal even doorwinkelen", wat trouwens de coronaregels zijn bij de jumbo...
Pvver (23-5-2020 om 18:32)
Je moet je ook enkel met je eigen zaken bemoeien, jan en alleman denkt tegenwoordig even de held uit te hangen en willekeurige mensen zomaar aanspreken. actie-reactie
Jumbo = Dumbo (23-5-2020 om 16:40)
hmm, bij een andere jumbo hebben ze ook corona regels, de klanten houden zich daar helemaal niet aan.. ik zag ook een vent die daarwerkelijk aan alle versverpakte groenten zat met zijn vieze vingers, later stond hij uitgebeid lekker lang te beppen met nog zo een andere vent.. ondertussen werd ik bij het fruit omver gelopen door twee oostblokkers= werknemers van zeeuwen, die totaal niet begrijpen van de coronaregels. jumbo zou er goed aan doen toezicht te houden op de regels waarmee ze huh winkels open kunnen houden of alders moeten die maar gesloten worden.
Koenen (23-5-2020 om 15:11)
Zou mooi zijn als we deze held op camera kunnen zien, al is het alleen maar de foto! Graag publiceren.
Cookie-instellingen beheren