Weerbericht:
Veel bewolking, vooral in de avond en nacht hier en daar regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Politie zoekt jongens na diefstal Middelburg

Toegevoegd: 23-05-2020, 15.53 uur - Update: 23-05-2020, 16.10 uur
Politie zoekt jongens na diefstal Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is op zoek naar twee jongens die zaterdagmiddag in Middelburg een zwarte rugtas zouden hebben gestolen met daarin een fotocamera en een statief.


Na het incident werd rond 14.25 uur via Burgernet opgeroepen om in de omgeving van de Walcherseweg naar de twee verdachten uit te kijken. Mocht iemand ze zien, dan moest men de verdachten niet zelf benaderen, zo luidde de boodschap in het Burgernetbericht. Een familielid meldt op Facebook dat het benadeelde slachtoffer een 11-jarige jongen is.

Van de twee werd ook een signalement verspreid. De ene verdachte was blank en droeg een grijs petje. De ander had een getinte huidskleur. Hij had een zwarte fiets bij zich. De twee waren naar schatting tussen de 12 en de 15 jaar oud. Rond 16.00 uur meldde de politie dat de twee toen nog altijd niet waren achterhaald.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johannes (24-5-2020 om 01:03)
te triest voor woorden, ouders aansprakelijk stellen, en eigenlijk gewoon met naam en toenaam bekend maken, zal wel wat van terecht komen.....
Vos (23-5-2020 om 19:41)
Deze jongens hebben daarna mijn zoontje van 11 en zijn vriendje van 9 geduwd en beroofd van hun frietjes. We weten waar ze wonen, inmiddels doorgegeven aan de Politie. Trieste gasten.
Cookie-instellingen beheren