Weerbericht:
Heldere nacht, in het noorden mist en laaghangende bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie rijbewijzen ingenomen binnen 1,5 uur

Toegevoegd: 23-05-2020, 21.41 uur - Update: 24-05-2020, 10.53 uur
Ook de bestuurder van dit busje werd aan de kant gezet.
Ook de bestuurder van dit busje werd aan de kant gezet.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De politie heeft zaterdagmiddag tijdens een verkeerscontrole op en rond de A58 bij Kapelle verschillende bekeuringen uitgedeeld, onder meer vanwege te hard rijden. Drie personen moesten hun rijbewijs inleveren.


Het team verkeer van de politie controleerde tussen 16.00 en 17.30 uur en dat leverde negen bekeuringen op. Twee keer bleken ramen te donker getint, één persoon bleek rond te rijden met een verlopen rijbewijs en ook werd een boete uitgedeeld voor rechts inhalen.

De politie zette ook vijf hardrijders aan de kant. Eén persoon reed 41 kilometer per uur te hard, een ander reed 44 kilometer per uur te hard. Twee anderen reden 70 kilometer per uur te hard. Een vijfde persoon maakte het nog bonter: deze reed 75 kilometer per uur te hard. De politie heeft van de laatste drie het rijbewijs ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pfff (27-5-2020 om 13:10)
Ahhhh nu snap ik het..waarom er weinig blauw op straat lopen...zijn al genoeg mensen die op andere letten achter hun geraniums vandaan...en bij elk gebeuren de politie bellen...
Bassie (26-5-2020 om 17:21)
Vandaag weer naar Rotterdam voor mijn werk gereden, wat mij opviel is dat er echt talloze Belgen snoeihard voorbijkwamen ; wellicht hebben ze onze nieuwe regelgeving niet meegekregen..........
een gast (25-5-2020 om 09:12)
Jan, als jij vind dat er mensen zijn die hun rijbewijs kwijt raken door een BEETJE te hard rijden , 70 km per uur is niet een beetje te hard maar onbeschoft rijgedrag. En dan verdien je de hoofdprijs of te wel rijbewijs inleveren. en als mensen daardoor hun baan kwijt raken is dat heel beroerd, maar altijd nog veel beter dan een ongeluk met slachtoffers. Daarom is ook ingevoerd dat je met deze snelheden het rijbewijs ook gelijk minstens 2 maanden kwijt bent , verder wens ik iedereen nog veel veilige kilometers.
Wim (25-5-2020 om 07:12)
Totaal niet geïnteresseerd waar zij voor verantwoord zijn gezien de snelheid- overtredingen wat toch behoorlijke bedragen zijn die daar voor gerekend worden
Peter (24-5-2020 om 21:01)
Men weet dat mensen helemaal gek worden van al dat slome gedoe op de snelwegen nu met die 100 kmpu en dan uit frustratie harder gaan rijden; het is gewoon een filter om zo even de “rotte appels” eruit te vissen. Het is te belachelijk voor woorden dit en absoluut nergens goed voor. A F S C H A F F E N!
Pieter S (24-5-2020 om 15:32)
Dit gaat niet over drugs...dit gaat over mensen die schijt hebben aan verkeersregels en daarmee andere mensen in gevaar kunnen brengen ! En het is niet "een beetje" te hard rijden en "burgertje pesten " maar zware overschrijdingen als ze dan hun baan verliezen is t jammer maar eigen keuze - anderen doodrijden is veel erger ! , en met een beetje houdt je gewoon je rijbewijs . 95 rechts rijden en met 100 inhalen is dan ook gewoon toegestaan want sneller mag niet... Deze week ook al iemand die meer dan 200 km reed en dan toch een oude vijftiger waarvan je zou verwachten dat het verstand volgroeid is..... Het Noorse systeem of trajectcontrole invoeren zou veel oplossen !
Cookie-instellingen beheren