Weerbericht:
Op steeds meer plaatsen (dichte) mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens van 12 opgepakt voor beroving

Toegevoegd: 23-05-2020, 21.51 uur
Jongens van 12 opgepakt voor beroving
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De twee jongens die zaterdagmiddag in Middelburg een andere jongen zouden hebben bestolen, zijn aangehouden. Ze worden van nog meer zaken verdacht.


Nabij de Walcherseweg zou rond 14.00 uur een 11-jarige jongen zijn bestolen van een zwarte rugzak met daarin een fotocamera, een statief en een vogelkijker. Na de beroving verstuurde de politie nog een Burgernetbericht rond met het signalement van de twee, maar dat leverde niet meteen wat op.

Vanavond zijn de twee alsnog ingerekend. Het gaat volgens de politie om twee jongens van nog maar 12 jaar oud. Ze worden door de recherche gehoord. De politie laat weten dat de twee ook nog worden verdacht van twee andere geweldsincidenten. Het onderzoek loopt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mac (24-5-2020 om 09:11)
Hebben die twee schoffies geen ouders of zijn die net zo erg?
Ria (24-5-2020 om 08:36)
‘Vroeger’ bestond voor zulke ‘kinderen’ een opvoedingsgesticht....... Geen idee uit welk gezin die jongens komen, dus ik zeg niets over de opvoeding, denk alleen dat dit niet de eerste keer is dat ze zoiets uithalen. En hopelijk vinden de ouders dit ook vreselijk en zoeken ze hulp... HALT is voor zo’n vergrijp een lachertje Sterkte voor slachtoffers en andere betrokkenen
willem (24-5-2020 om 03:28)
goed gedaan ventjes--jong geleerd, oud gedaan. net van de kleuterschool en al een strafblad. slecht opgevoed? geen ouderlijk toezicht??
bram goeree (23-5-2020 om 23:11)
ze worden steeds jonger .krijgen die geen opvoeding van hun ouders .een prima begin van je loopbaan
een inwoner (23-5-2020 om 22:53)
Lees ik het nou goed? 12 jaar oud? Wat voor opvoeding hebben die genoten?
Cookie-instellingen beheren