Weerbericht:
In de zuidelijke helft enkele buien.
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens van 12 opgepakt voor beroving

Toegevoegd: 23-05-2020, 21.51 uur
Jongens van 12 opgepakt voor beroving
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De twee jongens die zaterdagmiddag in Middelburg een andere jongen zouden hebben bestolen, zijn aangehouden. Ze worden van nog meer zaken verdacht.


Nabij de Walcherseweg zou rond 14.00 uur een 11-jarige jongen zijn bestolen van een zwarte rugzak met daarin een fotocamera, een statief en een vogelkijker. Na de beroving verstuurde de politie nog een Burgernetbericht rond met het signalement van de twee, maar dat leverde niet meteen wat op.

Vanavond zijn de twee alsnog ingerekend. Het gaat volgens de politie om twee jongens van nog maar 12 jaar oud. Ze worden door de recherche gehoord. De politie laat weten dat de twee ook nog worden verdacht van twee andere geweldsincidenten. Het onderzoek loopt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria (25-5-2020 om 14:00)
@Mar: ik zou niet willen weten wie het zijn...dan ga ik misschien anders tegen die ‘kinderen’ (want dat blijven het) aankijken en dan ben ik toch ook niet goed bezig Hoop dat die knaapjes heel verstandige ouders hebben.... Persoonlijk zou ik ze met elkaar in contact willen brengen, buitenom de schade die naar ik mag hopen vergoed gaat worden is er moed voor nodig je als schuldige het slachtoffer in de ogen te kijken.
Mar (24-5-2020 om 21:15)
Kent hier iemand die jochies en hun ouders, gezien de reacties moet dat haast wel. Of toch niet ...
Jan uit Vlissingen (24-5-2020 om 17:24)
Die wannebee crimineeltjes vallen onder het jeugdrecht waarbij als ze 18 jaar worden ze geen strafblad meer hebben wat hun nagedragen kan worden. Als we denken die ouders zitten nu in zak en as betreffende de toekomst van die gastjes, het is zoals @ Michel schrijft, vergeet het maar die zijn nu kwaad op die gasten omdat ze gepakt zijn.
willem (24-5-2020 om 16:17)
net gelezen dat die knaapjes friet en milkshake afgepakt hebben van anderen. zo jammere dat ze dat niet bij mij probeerden. dan had ik beslist een verbaal gekregen wegens het plegen van TE grof geweld. maar die jochies zouden het nooit meer uitgeprobeerd hebben. een flink par ransel--3 maanden binnen blijven--niks geen mobieltjes enz. maar ja--met slaan beschadig je die tere kinderzieltjes volgens de pamperende partijen.. ik heb vroegen genoeg VERDIEND slaag gekregen want ook ik was geen lieve jongen. maar stelen? moedwillig vernielen? dat kwam niet in je op.
Michel (24-5-2020 om 13:18)
@ria, bestonden de opvoedingsgestichten nog maar. Wat de opvoeding betreft, bij zulke beginnende criminelen zijn de ouders ook niet zo best.
camiel (24-5-2020 om 12:23)
@brom: ben je niet wat te mild voor die rotzakjes. Als het die van mij zou zijn ging hij voorlopig niet meer de deur uit. Na de vakantie zou er wel een plekje op een kostschool geregeld zijn waar ze tucht en discipline bijbrengen. Dit soort ongedierte hoort niet in onze maatschappij uit en moet je voor eeuwig en altijd bestrijden.
Cookie-instellingen beheren