Weerbericht:
Eerst af en toe (mot)regen, vanmiddag opklaringen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Te hete barbecue veroorzaakt containerbrand

Toegevoegd: 24-05-2020, 10.35 uur
Omdat de melder het brandje zelf niet uit kreeg, werd de brandweer gealarmeerd.
Omdat de melder het brandje zelf niet uit kreeg, werd de brandweer gealarmeerd.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Een nog te hete wegwerpbarbecue heeft zaterdagavond voor brand gezorgd in een container op het terrein van een camping in Burgh-Haamstede.

De barbecue was volgens de brandweer weggegooid in een perscontainer. Doordat de barbecue nog te warm was, was een deel van van het afval gaan branden. De melder kreeg het brandje niet volledig geblust en belde daarom rond 20.50 uur de brandweer. Die rukte vervolgens zonder spoed uit naar de betreffende camping aan de Hogeweg.

Nadat de smeulende resten waren verwijderd, heeft de brandweer uit voorzorg de overige inhoud van de vuilcontainer ook nog even natgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750