Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

30 Kilometer per uur te hard langs lasercontrole N256

Toegevoegd: 24-05-2020, 13.58 uur
De weggebruiker reed (na correctie) 30 kilometer per uur te hard.
De weggebruiker reed (na correctie) 30 kilometer per uur te hard.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft zondag op de Deltaweg (N256) tussen Goes en Zierikzee iemand betrapt die (na correctie) 30 kilometer per uur te hard reed.


De hardrijder passeerde de lasergun van agenten van het team Oosterscheldebekken met een snelheid van 114 kilometer per uur. Dat gebeurde op een weggedeelte waar de maximumsnelheid op 80 kilometer per uur ligt. Na de verplichte correctie reed de weggebruiker dus 30 kilometer per uur te hard.

Een officier van justitie zal bepalen hoe hoog de opgelegde boete precies zal worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (24-5-2020 om 18:19)
Het wordt echt afgezaagd maar waar blijven de duizenden extra boetes voor de smartphone misbruikers?? En wanneer gaan we eens boetes uitschrijven voor mensen die het verdommen om richting aan te geven?? Zowel fietsers als automobilisten? Het verkeersgedrag slaat gewoon helemaal nergens meer op en is levensgevaarlijk, er is echt meer dan overdreven snelheid.....
Erik (24-5-2020 om 18:00)
Peter, als je niet te hard rijdt, schrik je ook niet toch?
AD. (24-5-2020 om 17:31)
Die Peter snapt er dus echt niks van en vind dat hij en andere weggebruikers net zo hard mogen rijden als ze zelf willen en de politie dient zich daar niet mee te bemoeien. Maar als je je aan de regels houd hoef je niet vol op de rem te trappen als je een politie auto ziet en ben je net zo snel op de plaats van bestemming maar dat leer je nog wel als je een paar bekeuringen verder bent.
Jan uit Vlissingen (24-5-2020 om 17:14)
@Peter betrapt met een, na correctie, 30 Km hogere dan de toegestane snelheid op die weg. Het is wat @ Pieter S schrijft, dit soort idioten veroorzaken de ernstigste ongelukken en het beroerde van deze is, is dat ze nog het beste er van af komen en een ander de ellende heeft. En dan vindt u die snelheidscontroles nutteloos?
Ger huibregtse (24-5-2020 om 16:41)
Nee Pieter S. Geen gevaarlijke snelheid maar wel wat Peter zegt levensgevaarlijk zo’n controle. Het plotselinge idiote remmen daarvoor is levensgevaarlijk en ook onverantwoord op deze manier. Liever anonieme cameraauto’s laten rijden en de ECHTE hufters oppakken: diegene die daar bumperkleven, de inhalers, de gekken met hun telefoon: dat zijn de gevaarlijke lui die deze weg zo gevaarlijk maken. Maar op een stuk gaan staan waar je dan heel even de mogelijkheid hebt om langzamer rijden mensen in te halen? Is echt niet voor de veiligheid maar om de kas te spekken.
Pieter S (24-5-2020 om 15:34)
En dan maar zeggen dat deze weg zo gevaarlijk is..... dit soort idioten maken het gevaarlijk !
Cookie-instellingen beheren