Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man kruipt weer achter stuur na rijverbod

Toegevoegd: 24-05-2020, 16.00 uur
Man kruipt weer achter stuur na rijverbod
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een man die kort nadat hij een rijverbod opgelegd had gekregen toch weer achter het stuur kroop is vannacht in Middelburg door agenten aangehouden.

Agenten zagen de 24-jarige Middelburg rond 23.00 uur over de Schroeweg in Middelburg rijden. Omdat de bestuurder vreemd rijgedrag vertoonde, werd een controle uitgevoerd. In de auto bleek een fles lachgas te liggen en de bestuurder kreeg een algeheel rijverbod van 24 uur. De zaak was daarmee afgedaan en de agenten gingen met vervolg.

Enkele minuten laten zagen de agenten tot hun grote verbazing echter alweer rijden. Dit keer reed de man over de Schepenenlaan. Toen de Middelburger de agenten in de gaten kreeg probeerde hij via de stoep te ontkomen maar bij de Johan Lesagestraat kon hij worden achterhaald. De bestuurder bleek met een lachgasballon in zijn mond achter het stuur te zitten.

De hardleerse automobilist werd door de agenten aangehouden voor het overtreden van het rijverbod. Daar was hij niet blij mee want bij zijn aanhouding vertoonde de man volgens de politie recalcitrant gedrag.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Yvan (25-5-2020 om 19:18)
@peetje Waarom een Oostblokker? Ik snap de link niet echt.. of ben je je baan kwijt?
Wim (25-5-2020 om 07:04)
Wat een vreemde kerel om zo je eigen in verkeer deel te nemen en na aanhouding wederom weer achter stuur te rijden in dezelfde auto dat zal toch een dure rit worden voor deze kerel
Anonymous (24-5-2020 om 17:36)
Denk dat het lachen hem nu wel ff klaar is zal wel lesje leren nu ofnie en volgende dag of week weer vet aant lachgas haha
Peetje (24-5-2020 om 17:18)
Ja en ? Hij zal het morgen wel weer doen.. Was het een oostblokker die hier woonde of? Want die krijgen geen straf en boete's word nooit betaald en in eigen land kunnen ze voor 25 euro weer nieuw rijbewijs kopen...Bij dubbele nationaliteit maar het land uitzetten lijkt mij maar dat mag waarschijnlijk niet door Corona nu.. Oftewel deze man komt er mee weg en echte straf krijgt hij ook niet en nu al helemaal niet omdat bijna alle rechtzaken geseponeerd worden, ook door corona... Maar goed zolang EU en Nederland lachgas, drugs en alcohol allemaal goed vinden zal dit alleen maar erger worden, zeker omdat de straffen zo laag zijn.. Ik zou hem 5000 euro boete geven met inhouden salaris of uitkering en voorgoed rijbewijs kwijt en 1 jaar werkstraf