Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Traumahelikopter ingezet in Anna Jacobapolder

Toegevoegd: 25-05-2020, 03.27 uur
De patiënt is uiteindelijk met spoed per ambulance afgevoerd.
De patiënt is uiteindelijk met spoed per ambulance afgevoerd.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ANNA JACOBAPOLDER - Het team van de Rotterdamse traumahelikopter is vannacht ingezet bij een medische noodsituatie in Anna Jacobapolder, vlakbij Sint Philipsland.


Vanuit een woning aan de Zijpschekreek werd rond 00.50 uur gemeld dat iemand dringend medische hulp nodig had. Na de melding werden zowel de ambulancedienst als de politie op pad gestuurd. De brandweer van Sint Philipsland werd met spoed ter plaatse gevraagd om tilassistentie te verlenen.

Enkele minuten na de melding werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. Deze landde in de omgeving. De patiënt is uiteindelijk met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (25-5-2020 om 20:57)
Er is in de buurt toch wel een weilandje te vinden waar een helicopter op past ??
Wim (25-5-2020 om 06:58)
Het zal niet gemakkelijk zijn voor de helikopter te landen gezien het moeilijk landen zijn gezien de ruimte op die plaats