Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Aanhouding na ongeval Grijpskerke

Toegevoegd: 25-05-2020, 08.26 uur
Door: Roland de Jong

GRIJPSKERKE - De politie heeft maandagochtend na een eenzijdig verkeersongeluk op de Hondegemsweg in Grijpskerke een automobilist aangehouden.


De hulpdiensten kregen rond 06.50 uur een melding van een ongeval met letsel. Tussen de kruisingen Zandvoortseweg en Zoetendaalseweg bleek een personenauto van de weg te zijn geraakt. Via de bosjes en enkele boompjes belandde de Renault Clio via het vrijliggende fietspad in een sloot. Het voertuig ketste vanzelf terug en kwam op het fietspad tot stilstand.

Ambulancemedewerkers hebben de man onderzocht maar hij bleek niet gewond te zijn geraakt. Hij werd wel door de aanwezige politieagenten aangehouden. Waar hij precies van wordt verdacht, is niet bekend. De auto van de man raakte beschadigd en moet worden getakeld. Bergingsbedrijf Kuzee nam deze taak op zich. De politie sloot vanwege het incident korte tijd de weg deels af.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren