Weerbericht:
Af en toe zon en een enkele bui. Dinsdag vooral in Limburg buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Met mes gezwaaid bij conflict Bloemenlaan Vlissingen

Toegevoegd: 25-05-2020, 10.53 uur
De politie vanochtend bij de Bloemenlaan in Vlissingen.
De politie vanochtend bij de Bloemenlaan in Vlissingen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij het conflict vanochtend in de Bloemenlaan in Vlissingen werd gezwaaid met een mes. Er zijn drie personen opgepakt, zo meldt de politie zojuist.


Volgens een politiewoordvoerder kreeg de meldkamer rond 05.30 uur een melding over een conflict bij een flatgebouw in de straat. Na het incident gingen de betrokkenen er vandoor. De politie arresteerde echter al snel op de Koudekerkseweg en op de Mesdaglaan in totaal drie verdachten.

De verdachten komen uit Vlissingen en zijn 19, 22 en 25 jaar oud. Er is een mes in beslag genomen. De verdachten zitten vast en de politie stelt een nader onderzoek in.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dusss (25-5-2020 om 20:05)
Wat een onzin ben van de vorige generatie zowel 15 jaar geleden als nu zeker nooit een mes bijgehad, en als ik er toevallig een bijhad zeker niet voor dit soort onzin. De media wordt wel breder en sneller verspreid maar dat willen propagandaverspreiders nooit inzien
Op 1000 euro stemmen (25-5-2020 om 19:49)
@ P de P, herhaaldelijk heeft politie en recherche bij rutte de afgelopen jaren aangedrongen meer inspanningen te verrichten tegen de overhandnemende drugsmaffia, De oplossing van de VVD was nog meer agenten wegbezuinigen en miljarden belastingontduiking aan witwas multinationals met brievenbus firma in NL...wat trouwens verboden is door ruttes EU.. Maar dat is erg handig als je miljarden drugsgeld wil wassen. Ondertussen worden advocaten op straat geliquideerd en ook dat is nog geen reden voor kabinet rutte om ook meer een poot uit te steken. U stemt toch ook weer ?
RB (25-5-2020 om 16:56)
Tja will of jij weet om wie het gaat blijkbaar of je zit vol vooroordelen (denk het laatste) en wat P de P betreft verhuis naar een andere stad als je zo anti Vlissingen bent.
Boeket Reeks (25-5-2020 om 16:30)
Het klinkt zo gezellig, "de Bloemenbuurt"..
Mijn mening (25-5-2020 om 15:41)
Gajes is het. Stalen bol aan hun pootjes en een jaartje laten schoffelen. Ik denk dat een bepaalde gemeenschap hun kroost eens heropvoeding moet geven.
will (25-5-2020 om 13:00)
Tja PdeP dat is hun opvoeding
Cookie-instellingen beheren