Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Met mes gezwaaid bij conflict Bloemenlaan Vlissingen

Toegevoegd: 25-05-2020, 10.53 uur
De politie vanochtend bij de Bloemenlaan in Vlissingen.
De politie vanochtend bij de Bloemenlaan in Vlissingen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij het conflict vanochtend in de Bloemenlaan in Vlissingen werd gezwaaid met een mes. Er zijn drie personen opgepakt, zo meldt de politie zojuist.


Volgens een politiewoordvoerder kreeg de meldkamer rond 05.30 uur een melding over een conflict bij een flatgebouw in de straat. Na het incident gingen de betrokkenen er vandoor. De politie arresteerde echter al snel op de Koudekerkseweg en op de Mesdaglaan in totaal drie verdachten.

De verdachten komen uit Vlissingen en zijn 19, 22 en 25 jaar oud. Er is een mes in beslag genomen. De verdachten zitten vast en de politie stelt een nader onderzoek in.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P de P (25-5-2020 om 11:48)
Yeah Narco City Vlissingen ! Goed gedaan burgemeester en Politie ! Het word steeds en steeds erger in de wijk, tot er doden gaan vallen ( is al gebeurd ook trouwens ) ! Stichting ROAT weet ook niet meer wat ze moeten doen tegen crimi jongeren.. Het zijn er zoveel dat niemand meer weet hoe de ellende opgelost moet worden.. Vlissingen word straks geregeerd door bendes en maffia praktijken.. Drugs Prostitutie Wapens het word hier 1 wetteloze bende !!!!!!!!!!! Morgen lopen ze weer rond en er gebeurt niks, de ouders deden dit 15 jaar geleden ook al en nu deze kids doen het gewoon verder, het is Corona tijd ook nog dus de Rechter zal al dit soort zaakjes niet eens behandelen en allemaal seponeren.. En het gaat maar door..........................