Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Automobilist onder invloed in sloot Cadzand

Toegevoegd: 25-05-2020, 15.32 uur
De bestuurder had ruim vijf keer te veel alcohol achter de kiezen.
De bestuurder had ruim vijf keer te veel alcohol achter de kiezen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

CADZAND - Bij Cadzand is maandagochtend een personenauto te water geraakt. De bestuurder bleek onder invloed te hebben gereden.

De politie kreeg rond 09.30 uur de melding dat een voertuig in een sloot was beland. “Ter plaatse bleek de bestuurder onder invloed van alcohol te hebben gereden”, zo vertelt de politie. De bestuurder blies op het ademanalyse-apparaat een waarde van 1.130 Ug/l: meer dan vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol.

Het rijbewijs van de bestuurder, die voor zover bekend ongedeerd bleef, werd direct ingevorderd. In het voertuig werd bij nader onderzoek een busje traangas gevonden. Het Openbaar Ministerie (OM) zal bepalen wat er nu verder moet gebeuren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (26-5-2020 om 06:41)
In de sloot rijden en dat in de morgen om 9,30 uur met je auto, waar zal die man dan geweest zijn om zoiets te overkomen en waar zou hij van plan zijn naar toe re gaan zou deze persoon werkloos zijn om zo je tijd door te brengen.