Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 38 km

Traumaheli ingezet voor melding Koudekerke

Toegevoegd: 26-05-2020, 10.10 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - Een traumahelikopter is dinsdagochtend ingezet na een incident in de Van Strijenstraat in Koudekerke. Ook de brandweer en de politie verleenden assistentie.


De eerste melding van het incident kwam rond 08.30 uur binnen. Tien minuten na de ambulancemelding werd de brandweer opgeroepen om assistentie te verlenen. Het team van de Rotterdamse traumahelikopter werd rond 08.45 uur ter plaatse gevraagd.

De helikopter landde uiteindelijk niet in Koudekerke maar bij Arnemuiden. Daar was langs de Oude Rijksweg een rendez-vous afgesproken met de ambulancedienst. De patiënt is hier overgedragen aan het traumateam en vervolgens per helikopter naar Rotterdam gebracht.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren