Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Dronken Goesenaar met auto over de kop

Toegevoegd: 26-05-2020, 11.24 uur
De auto moest worden getakeld door een bergingsbedrijf.
De auto moest worden getakeld door een bergingsbedrijf.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

BERGEN OP ZOOM - Een 25-jarige man uit Goes is maandagavond weggelopen nadat hij met zijn auto over de kop was gevlogen op het Boerhaaveplein in Bergen op Zoom.


Het ongeluk werd rond 23.30 uur gemeld. Toen de politie arriveerde, werd de bestuurder niet meer aangetroffen. Volgens getuigen was de bestuurder zelf uit de auto gekomen en weggelopen, mogelijk richting het ziekenhuis. De agenten stelden een onderzoek in en troffen vervolgens op het Zonneplein in Bergen op Zoom aan man aan die verklaarde dat hij de bestuurder van het gecrashte voertuig was geweest. De 25-jarige man uit Goes werd nagekeken door ambulancemedewerkers, maar hij bleek niet gewond te zijn geraakt.

De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij bijna drie keer teveel had gedronken. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van zes uur. De auto van de Goesenaar is weggesleept door een takelbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750