Weerbericht:
Helder en droog
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Vermiste bejaarde vrouw weer terecht

Toegevoegd: 26-05-2020, 12.19 uur - Update: 26-05-2020, 13.18 uur
De vrouw werd aangetroffen in een tuin in Zoutelande. Bij de zoekactie werden onder meer politiehonden ingezet.
De vrouw werd aangetroffen in een tuin in Zoutelande.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE- De 92-jarige vrouw die sinds gisteren werd vermist bij Zoutelande, is terecht. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt via Burgernet.


Maandag rond 23.45 uur is een eerste Burgernetbericht over de vermissing verspreid. Vanochtend om 09.00 uur volgde een tweede oproep om naar de vrouw uit te kijken. In de tussentijd werd met onder meer een politiehelikopter naar de vermiste bejaarde gezocht. Ook werden politiehonden ingezet.

Rond 12.15 uur meldde de politie dat de vrouw was aangetroffen en werd overgedragen aan een zorgkader. De vrouw bevond zich volgens de politie in de tuin van een woning in de buurt van waar ze voor het laatst werd gezien. Ze is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (27-5-2020 om 11:33)
gelukkig dat ze zo snel is terug gevonden .goed werk van de hulp diensten .maar hopen dat zij er niets aan over gehouden heeft