Weerbericht:
Toenemende bewolking en van het westen uit regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Invallen en doorzoekingen in Sluiskil

Toegevoegd: 26-05-2020, 13.05 uur
Politiemensen bij een woning aan de Kanaalweg in Sluiskil.
Politiemensen bij een woning aan de Kanaalweg in Sluiskil.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - De politie heeft dinsdagochtend in Sluiskil invallen en huiszoeking gedaan op zeker twee locaties. Of er ook arrestaties zijn verricht, is niet bekend.

Omroep Zeeland meldt dat de doorzoekingen plaatsvonden aan de Nieuwe Kerkstraat en aan de Kanaalweg. De politie zou daarbij assistentie hebben gekregen van de douane. Aan de Kanaalweg deed de politie tot aan het begin van de middag huiszoeking in een woning.

Een politiewoordvoerder laat weten dat nog geen nadere mededelingen worden gedaan omdat sprake is van een lopend recherche-onderzoek. Of er aanhoudingen zijn gedaan, kan de politie ook nog niet zeggen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janus (27-5-2020 om 19:01)
Het verhaal word erg opgeblazen En mijn mening is zo dapper om anoniem te blijven
Mijn mening (27-5-2020 om 00:06)
Sommige mensen moet je gewoon heel hard aanpakken en zwaar straffen. Voorbeelden stellen en publiekelijk te kakken zetten. Ga gewoon werken voor je centen en doe normaal mee , respect verdien je niet met criminele activiteiten.
Rini de jonge uit axel (26-5-2020 om 21:06)
De politie doet geheimzinnig de beweegredenen zijn voor de inval wees eerlijk zeg het gewoon