Weerbericht:
Bewolkt en vooral in het noorden en oosten buien. Vanmiddag meer zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Snorfietser en hardloper in botsing in Middelburg

Toegevoegd: 26-05-2020, 13.44 uur
Snorfietser en hardloper in botsing in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De ambulancedienst heeft maandagavond twee personen nagekeken na een verkeersongeval in de Middelburgse wijk Dauwendaele.

Bij de Tussenmede kwamen rond 18.35 uur een snorfietser en een hardloper met elkaar in botsing. De twee werden door ambulancemedewerkers nagekeken maar ze liepen volgens de politie geen noemenswaardig letsel op.

De betrokkenen hebben ten behoeve van de verzekeraars hun gegevens uitgewisseld. Hierna konden ze hun weg vervolgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Besmettelijke hardloper (27-5-2020 om 15:59)
@Geef ruimte Het hardloopvirus is inderdaad heel besmettelijk.
Jan uit Vlissingen (27-5-2020 om 10:14)
@Geef ruimte en waarom zou een hardloper daar niet mogen lopen, is de fietser weer de heilige? Het staat nog steeds in de wegenverkeerswet dat als men iemand van achter aanrijdt men fout is. Dit geldt dus ook voor fietsers.
vivian (27-5-2020 om 09:50)
geef ruimte doe jij dat ook
@ geef ruimte (27-5-2020 om 00:34)
Ik begrijp dat u compleet op de hoogte bent van de algehele situatie die zich hier voordeed? En als een fietser daar al voor te weinig ruimte zorgt, dient u eerder de gemeente lastig te vallen met niet ter zake doende meningen.
Geef ruimte (26-5-2020 om 15:45)
Mag ik hier de wens en vraag uitspreken aan de hardlopers om vooral niet op smalle fietspaden of andere drukke en kleine verkeerswegen te gaan lopen puffen en hijgen ? Zoek gewoon een plek met voldoende ruimte waar die virusuitstoot geen effect heeft op anderen. Want ik zie het hier ook, een druk doorgaand fietspad van amper 2,5 meter breed voor twee richtingen, al nauwelijks genoeg ruimte voor fietsers dus, maar dan toch moeten hardlopers daar dan elke dag heen en weer draven.. enkele honderd meters verderop heb je verlaten polderwegen, maar neee, moeten en zullen daar hinderlijk en besmettelijk zijn.. Sporten is natuurlijk goed, maar denk ook eens aan een ander die zich gewoon moet en mag verplaatsen.