Weerbericht:
Vandaag zonnig, morgen van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man onder invloed van drugs op A58 bij Waarde

Toegevoegd: 26-05-2020, 17.38 uur
Man onder invloed van drugs op A58 bij Waarde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WAARDE - Agenten hebben vanmiddag tijdens een verkeerscontrole een 43-jarige man uit Sint-Maartensdijk betrapt op het rijden onder invloed van drugs.

Tijdens de controle langs de A58 bij Waarde werd de auto waarin de man reed rond 12.00 uur aan de kant gezet. Bij het aanspreken van de bestuurder zag een agent twee gripzakjes met wit poeder liggen in de auto. Hierop werd een nader onderzoek ingesteld. De verdachte moest een speekseltest ondergaan en deze scoorde positief op het gebruik van amfetamine en THC.

De automobilist werd aangehouden. Hij is ingesloten voor verhoor. De man krijgt sowieso een rijverbod en ook zal proces-verbaal worden opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (27-5-2020 om 04:47)
Ik dacht dat de politie zulke controles even op hold had gezet ivm corona... Alweer een leugen van onze overheid dus! En nu ben ik vast en zeker ook weer een zware gebruiker die ALTIJD, 24/7 onder invloed rijd omdat ik dit niet integer vind van de politie en de overheid zeker???
Rini de jonge uit axel (26-5-2020 om 21:00)
Drugs verbod opleggen