Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk op A58 bij Yerseke

Toegevoegd: 26-05-2020, 22.14 uur - Update: 27-05-2020, 11.13 uur
Door: Manfred Berrevoets

YERSEKE - De hulpdiensten zijn vanavond massaal uitgerukt voor een ernstig ongeluk op de A58 ter hoogte van Yerseke. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De A58 was richting Bergen op Zoom afgesloten maar is inmiddels weer open.


Rond 21.35 uur werd het ongeval gemeld op de rijbaan in de richting van Bergen op Zoom tussen de Vlaketunnel en de afslag Yerseke/Kruiningen. Volgens de politie zijn er bij de aanrijding twee motoren betrokken. Eén van de motorrijders liep ernstige verwondingen op, de ander bleef voor zover bekend ongedeerd.

Er werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter ingezet. De helikopter landde op de A58. De gewonde is behandeld in de ambulance en vervolgens per helikopter overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard van zijn letsel is niets bekend. Brandweerploegen uit Kapelle en Kruiningen zijn ingezet om te assisteren bij het ongeluk.

De toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht. Hiervoor is de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie ter plaatse geweest. De snelweg was tot 00.45 uur dicht vanaf de afslag 's-Gravenpolder/Kapelle. Door Rijkswaterstaat werd een omleiding ingesteld via de Oude Rijksweg (N289).

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren