Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Motorrijder A58 botste met andere motorrijder

Toegevoegd: 27-05-2020, 11.14 uur
Het slachtoffer werd per traumahelikopter afgevoerd.
Het slachtoffer werd per traumahelikopter afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

YERSEKE - De motorrijder die gisteravond ernstig gewond raakte bij een ongeluk op de A58 kwam in botsing met een andere motorrijder. Dat meldt de politie na onderzoek.


Het ongeluk gebeurde rond 21.35 uur toen een groep motorrijders de Vlaketunnel had verlaten en op de rijbaan richting Bergen op Zoom reed. Even voor de afslag Kruiningen/Yerseke ging het mis. “Aan het eind van de groep ontstond een aanrijding tussen twee motoren. Een 58-jarige man uit Yerseke raakte ernstig gewond. Hij is met een traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht. Een 41-jarige man uit Yerseke kwam ook ten val. Hij is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis”, zo meldt de politie.

Gisteren werd ter plekke sporenonderzoek gedaan door de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie. Ook zijn getuigen gehoord. Na het ongeval werd de A58 afgesloten vanaf de afslag 's-Gravenpolder/Kapelle. Door Rijkswaterstaat werd een omleiding ingesteld via de Oude Rijksweg (N289). De snelweg was tot 00.45 uur dicht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien van der Wekken (27-5-2020 om 16:40)
Automobilisten idem dito, hoeveel drankrijders hebben al een ongeluk veroorzaakt afgelopen week (alleen al in Zeeland)? Meeste automobilisten zijn net stel idioten op de weg.
Ruud (27-5-2020 om 16:27)
@PP de H - doe geen domme uitspraken als je er niet bij bent geweest, zeer irritant dat je je eigen frustratie projecteer op een probleem waar het niks mee te maken heeft! Weeg je woorden voordat je reageer!
rene (27-5-2020 om 16:19)
en denk je dan echt dat die lessen helpen ????????? op het moment dat ze hun rijbewijs krijgen zijn ze alles vergeten en worden het IDIOTEN OP DE WEG
PP de H (27-5-2020 om 13:10)
Verbaasd mij helemaal niks.. Meeste motorrijders zijn net stel idioten op de weg.. In Vlissingen is het elk weekend een ellende met scheurende motoren overal.. De Sloeweg is een racebaan bij weekenden en feestdagen en Politie doet er NOOIT iets aan.. Ik zie uberhaupt al nooit Politie dus ik weet ook niet wie de verkeersregels eigenlijk handhaven tegenwoordig ??? Zolang er geen fatsoenlijke rijlessen of examens komen voor motorrijders ( hoe zich te gedragen op de openbare weg ) dan zullen dit soort incidenten alleen maar erger worden, zeker met Corona is er meer stress en frustratie thuis en op de weg.. Motorrijders regaeren hun stress af op de weg en andere weggebruikers helaas
Cookie-instellingen beheren