Weerbericht:
Bewolkt en nevelig. Overdag grijs en kil, meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie arrestaties in onderzoek naar drugshandel

Toegevoegd: 27-05-2020, 15.15 uur
Drie arrestaties in onderzoek naar drugshandel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In woningen aan de Van Cantfortstraat in Terneuzen en de Van Gistellelaan in Axel zijn woensdagmorgen drie mannen aangehouden tijdens een onderzoek naar drugshandel.


In de woning aan de Van Gistellelaan werd een 32-jarige man uit Terneuzen gearresteerd. Agenten troffen in het huis bijna honderd gram hennep en bijna vijftig gram speed aan. De bewoonster is ook verdachte en wordt op een later moment verhoord.

Tevens werd een onderzoek ingesteld in een woning aan de Van Canfortstraat in Terneuzen. In de onderzochte woning werden volgens de politie meerdere kamers verhuurd. In het pand werd in een vriezer bijna 800 gram speed gevonden. De drugs zijn in beslag genomen. Twee mannen uit Terneuzen van 25 en 33 jaar oud werden aangehouden als verdachte. Eén van de twee bleek nog een geringe hoeveelheid cocaïne en hennep bij zich te hebben.

Het drietal is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Ze worden verhoord. Het onderzoek naar de handel in drugs wordt voortgezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750