Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Letsel bij ongevallen op Noord-Beveland

Toegevoegd: 27-05-2020, 20.46 uur
Het ongeluk op de Emelissedijk bij Colijnsplaat. Het ongeluk op de Dorpsdijk bij Wissenkerke.
Het ongeluk op de Emelissedijk bij Colijnsplaat.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

WISSENKERKE - Bij ongevallen op Noord-Beveland zijn woensdagavond kort na elkaar twee personen gewond geraakt. Vermoedelijk was in beide gevallen sprake van een fietsongeval.

Het eerste ongeval gebeurde rond 19.45 uur op de Dorpsdijk in Wissenkerke. Het tweede ongeval vond rond 20.15 uur plaats op de Emelissedijk bij Colijnsplaat.

Bij beide incidenten kwam een ambulanceteam ter plekke dat zich over de gewonde ontfermde en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerde.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (29-5-2020 om 06:42)
ja laten we het over lopende honden op die zelfde Dorpsdijk hebben. ik heb er namelijk 2 en loop daar vaak. en dan zijn wij het loslopend wild. vooral voor wielrenners. en ook nogal eens voor lokale bewoners met een zware voet. duidelijk genoeg??
Juriste (28-5-2020 om 18:36)
@Jan, Mic & Boris gewoon je commentaar voor je houden. Ongeval Wissenkerke kwam door een loslopende hond. Zullen we het daar dan over hebben? Zeikerds.
Mar (28-5-2020 om 16:38)
Kjan Misschien waren die wielrenners wel iemand aan het helpen en hebben zij de hulpdiensten opgeroepen.
jan (28-5-2020 om 14:15)
zo te zien wielrenners. hard rijden, niets zien, bellen en tegen elkaar schreeuwen. wat dat betreft is/was Corona geweldig. heerlijk die rust en niet steeds omkijken of er veel te hard rijdende "medemensen" aankomen. die totaal geen rekening met anderen houden
Mic (28-5-2020 om 11:57)
Wellicht die klik pedalen maar eens gaan verbieden ?
Boris (28-5-2020 om 09:52)
T is een probleem al die fietsende mensen. Wielrenners ,e-bikers ,scooters en dan nog de gewone fietser. Te druk op onze fietspaden!!! Laat ze die Coronamaatregelen nog maar een poosje vasthouden! Was lekker rustg!!!