Weerbericht:
Zwaar bewolkt, in het noorden en midden (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsster door automobilist geschept in Middelburg

Toegevoegd: 28-05-2020, 15.08 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een fietsster is vanmiddag in Middelburg gewond geraakt nadat zij werd geschept door een automobilist.


Het ongeluk vond rond 13.50 uur plaats op de kruising van de Stromenweg met de Grevelingenstraat. Het slachtoffer werd vermoedelijk bij het oversteken van de kruising geschept door de automobilist. De jonge vrouw kwam op de voorruit en motorkap van de auto terecht. 

Het slachtoffer is ter plaatse behandeld in een ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De politie heeft enkele verklaringen opgenomen. De automobilist is meegenomen naar het politiebureau.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (29-5-2020 om 08:10)
Of er iemand door rood is gereden mag de politie uitzoeken en wat er dan volgt is aan de officier van justitie en niet aan de mensen in de reqcties van hvzeeland
Moeder (28-5-2020 om 16:13)
Huh? Daar zijn stoplichten.. Hoe dan?? Toch één van beiden door rood gereden....