Weerbericht:
Vrij koel en perioden met zon. Vooral in de avond en nacht wat regen
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 58 km

Middelbrand brand in Terneuzens winkelpand

Toegevoegd: 31-12-2003, 00.25 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

TERNEUZEN - Terwijl een groot deel van de Zeeuws Vlaamse brandweer bezig was met het blussen van de zeer grote brand in Vogelwaarde werden de Terneuzense brandweerlieden rond 00:30 uur opgepiept voor een brand aan de Vlooswijkstraat in Terneuzen.

 

Ter plaatse bleek het een winkelpand te betreffen. Inmiddels sloegen de vlammen al uit de ramen op de bovenverdieping. De brandweer gaf omstreeks 00:40 uur het sein "middelbrand" zodat er een hoogwerker en twee tankautospuiten ter plaatse zouden komen.

 

Een ambulance was standby voor eventuele medische zorg. Naar de brand rukten de tankautospuiten 5630 en de 5631 uit. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Omstreeks 01:15 uur gaf de OVD het sein "brand meester".

 

Overigens werd de bovenste verdieping van het pand niet bewoont. De verdieping werd gebruikt als opslagruimte. De bovenverdieping is geheel uitgebrand. De benedenverdieping liep zwarte waterschade op.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren