Weerbericht:
Vooral in de noordwestelijke helft buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Buitenbrandjes Arnemuiden en Nieuwerkerk

Toegevoegd: 29-05-2020, 12.24 uur
Buitenbrandjes Arnemuiden en Nieuwerkerk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Arnemuiden en Nieuwerkerk hebben donderdag buitenbrandjes gewoed die door de brandweer moesten worden uitgemaakt.

De brand in Nieuwerkerk werd rond 16.55 uur gemeld als zijnde bij de Bettewaardsedijk in Zierikzee maar deze locatie werd bijgesteld naar de Noorddijk tussen Dreischor en Nieuwerkerk. Ter plekke stond een stuk begroeiing van een dijk in brand. De Zierikzeese brandweerlieden hebben de brand geblust.

In Arnemuiden werd de brandweer rond 21.40 uur ingezet nadat was ontdekt dat bij de Steigerweg wat rommel in brand had gestaan op een grasveld. Brandweerlieden van de post Arnemuiden hebben dit brandje uitgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750