Weerbericht:
Bewolkt en vooral in het noorden en oosten buien. Vanmiddag meer zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Arrestatie vanwege inbrekersgereedschap in auto

Toegevoegd: 29-05-2020, 12.32 uur
Arrestatie vanwege inbrekersgereedschap in auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Surveillerende agenten hebben vannacht in Vlissingen een man aangehouden die in het bezit was van inbrekersgereedschap. Hij zat samen met een vrouw in de auto en in het voertuig lag ook een zakje hennep.

Agenten zagen rond 01.00 uur een auto staan op de parkeerplaats bij de Sportweg. Ze besloten een controle uit te voeren en in het voertuig bleken een man een vrouw te zitten. Bij aanspreken roken de agenten een wietlucht, dus werd verzocht om afgifte van alle aanwezige drugs. De man, een 27-jarige zonder vaste woonplaats in Nederland, overhandigde vervolgens een zakje hennep.

De agenten keken verder in de auto en troffen inbrekersgereedschap aan. Volgens de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van de gemeente Vlissingen is het verboden om inbrekersgereedschap bij je te hebben in de nachtelijke uren. De man had volgens de politie geen sluitende verklaring over wat hij met het gereedschap moest en is daarom aangehouden.

Het gereedschap is in beslag genomen en de man is overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij zal vandaag verder worden gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750